Лімончелло – міцний лимонний лікер родом з Італії. У нього яскравий літній смак: солодкий, з тонкою гіркуватістю і цитрусовою свіжістю, що бентежить..
Зміст:
Що п'ють із Лімончелло?
Лікер "Лімончелловідмінно поєднується з апельсиновим, мандариновим, грейпфрутовим соками, а також вермутами, шампанським і навіть горілкою.Рецепт приготування "Кремончелло":
- у високий келих вливається 30 млЛімончелло";
- зверху вливаються холодні вершки (близько 30-50 мл);
- прикрашається мікс інгредієнтів гілочкою м'яти.
25-Feb-2019
Який Лімончелло найсмачніший?
Найкращий лимончелло з Фріулі Ciemme Liquore di Limoni виробляється у Фріулі, Італія, з цедри лимона та шматочків лимона, що надає йому ароматного смаку. Ciemme Limoncello об'ємом 700 мл доступний у стандартному розмірі. Його завжди можна подавати крижаним як аперитив, діжестив або коктейль у різних варіаціях.
Що входить до складу Лімончелло?
У склад лимончелло входить всього чотири інгредієнти – цедра лимона, чистий 95-97% зерновий спирт, очищена м'яка вода, білий цукор. Технологія приготування також не відрізняється особливою складністю. Головне в цьому напої – якість вихідної сировини та пропорції.
Як правильно пити лікер Лімончелло?
Цей міцний лікер потрібно подавати виключно холодним. Коли будете його пити, Розтягуйте глотки і видихайте після кожного. Подавати цей напій прийнято після трапези (як дижестив), можна у супроводі фруктів та десертів.
Яким соком розбавити лимончело?
Лімончелло відмінно «звучить» із соками з цитрусових, які підкреслюють його оригінальний гіркувато-солодкий смак.Змішувати напої можна в рівних частинах або у співвідношенні 1:2 (одна частина лікеру, дві частини соку).
Що п'ють у Шотах?
Мова про шотах – невеликих шаруватих коктейлях з міцного алкоголю, як правило, солодких, налитих у стоси, що вміщують ковток спиртного.Приготуйте три краплі сиропу гренадин і по 20 мл:
- самбуки;
- абсенту;
- бейліс.
16-Jan-2019
Як зробити лимончелло вдома на горілці?
Спосіб приготування
- Почніть з того, що добре вимийте лимони. …
- Зніміть із підготовлених лимонів цедру, зрізаючи лише тонку жовту частину. …
- Перекладіть цедру в скляну ємність, влийте горілкупотім герметично закрийте кришкою.
- Поставте в затемнене місце, наполягайте за кімнатної температури два тижні.