Як звати творця Нутелли?

Історія У 1946 році П'єтро Ферреро

Хто створив шоколадну пасту?

П'єтро Ферреро Творець найвідомішої шоколадно-горіхової пасти Nutella – кондитер П'єтро Ферреро. Стверджується, що він винайшов цей десерт випадково, намагаючись придумати, як можна продати шоколадні цукерки, що розтанули і втратили форму. Рішення полягало в тому, щоб намастити шоколадно-горіхову цукеркову масу на білий хліб.

Чому Нутелла заборонено?

В Італії заборонили компанії "Ферреро" продавати відому шоколадну пасту Nutella через раніше виявлені в її складі канцерогенні речовини, що сприяють розвитку онкологічних захворювань.

Хто є власником Nutella?

Ferrero Group володіє брендами Ferrero Rocher, Nutella, Kinder та Tic Tac. Мікеле Ферреро очолив компанію, засновану його батьком, 1957 року. Наразі Ferrero Group керує молодший син Мікеле Ферреро Джованні.

Чому Нутелла так називається?

На території Італії виробляється до 179 тисяч тонн.Нутелли». Назва солодощі має дві частини, перша з яких перекладається як нут – горіх, друга є закінченням, яке притаманне багатьом словам в італійській мові. В даний час "Нутеллу»виробляють у 75 країнах світу.

Коли з'явилася шоколадна паста?

До лютого 1946 П'єтро продав 6600 фунтів свого винаходу, і воно підкорило італійців. Разом з братом Ферреро продовжив розвивати своє дітище, і в 1951 шоколадний крем називали Supercrema («Суперкрем») і стали продавати в скляних баночках.

Коли з'явилася паста Нутелла?

1964 року Nutella (Нутелла) — зареєстрований товарний знак джандуї — п'ємонтської шоколадної пасти, або солодкого спреду з лісовими горіхами, какао та молоком.Випускається італійською компанією Ferrero S.p.A. з 1964 року.

Чому в Нутеллі пальмову олію?

Саме пальмова олія забезпечує гладку, кремову текстуру Nutella®. Без запаху та з нейтральним смаком, воно посилює смак та аромат інших компонентів Nutella®. Саме пальмова олія забезпечує кремову текстуру пасти Nutella®, яка довго залишається однорідною.

admin

6959 Post

Related Posts