Як застосовувати розмарин?

Застосування розмарину у кулінарії обмежено виключно вашою фантазією. Пікантна приправа чудово поєднується з м'ясом та рибою, доповнює салати, закуски, супи, соуси, м'ясні фарші, піцу, страви з квасолі та гороху. Розмарин ідеально ароматизує алкогольні напої – лікери, вино, горілку, пунш, грог та пиво.Jun 16, 2015

Як використовувати розмарин з лікувальною метою?

Відвар із розмарину Залийте 2 чайні ложки подрібненого листя розмарину склянкою окропу. Через 20 хвилин кип'ятіння процідіть відвар. Приймайте тричі на день по 1 чайній ложці за 30 хвилин до їди. Засіб рекомендований при серцевих болях, кольках, неврозах, як ліки від імпотенції та аменореї.

Як застосовувати траву розмарин?

Дуже важливо, що розмарин не втрачає свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його можна додавати при жарінні, гасінні або запіканні продуктів. Розмарин додають у соуси та супи, а особливо добре він підходить до страв із сиру. Декілька листочків розмарину можна додати до десерту.

Навіщо п'ють траву розмарин?

У народній медицині розмарин використовують при порушенні травлення, запорах, здутті живота та діареї. Фахівці стверджують, що протизапальні та стимулюючі властивості активних речовин розмарину допомагають регулювати рух їжі у шлунково-кишковому тракті. Ротова порожнина.

Чим небезпечний розмарин?

У чому шкода розмарину Розмарин хороший у малих дозах – як приправа, добавки в чай ​​або лимонад. У великих кількостях ця пряна трава може нашкодити — почнуться проблеми із травленням, біль голови, підвищиться тиск.

Кому протипоказаний розмарин?

Протипоказання Прянощі протипоказана при підвищеній нервозності, гіпертонії та безсонні.Варто відмовитися від нього під час вагітності та лактації.

Чи можна їсти гілочки розмарину?

Ця спеція входить до складу багатьох пряних композицій, наприклад «Букет Гарні», «Італійські трави» та «Прованські трави», але іноді використовується і як самостійна приправа, при цьому невелика гілочки розмарину достатньо, щоб надати страві приємного та свіжого смаку.

Як правильно пити чай із розмарином?

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крок 1. Очистіть 1 гілочку розмарину від листя, покладіть у великий чайник для заварювання. Всипте 1 ст. л. …
  2. Закип'ятіть в електричному чайнику питну воду до 100°С, влийте в чайник для заварювання 700 мл цієї води.
  3. Закрийте кришкою чайник, накиньте на нього рушник і дайте чаю заваритися, 7-9 хв.

Dec 28, 2015

admin

6959 Post

Related Posts