Як вимочувати м'ясо оленя?

Як правильно варити м'ясо оленя?

Процедура відварювання

  1. М'ясо викладають у каструлю з водою. …
  2. Після того, як вода закипить, необхідно зменшити вогонь до середнього чи мінімального значення та залишити м'ясо варитися;
  3. При випаровуванні води її слід додавати. …
  4. Щоб м'ясо вийшло не несмачним у воду додають сіль та спеції.

Які спеції підходять для оленини?

З трав до оленіні хороші чебрець, базилік, м'ята, оргегано, шавлія і розмарин, також можна додати цибулю та часник. Незвичайним варіантом стане приправа під назвою мацис, що нагадує мускатний горіх, тільки з тоншим смаком.

Чи можна їсти оленину з кров'ю?

М'ясо можна, можливо готувати на грилі та подавати з кисло-солодкими соусами. Запікати довго оленину не варто, краще подавати з кров'ю. Вона чудово поєднується з усіма овочами, тому гарніром до неї можна, можливо подати картопля, помідори, капусту, баклажани.

Скільки коштує оленя?

Ребра північного оленя Ціна за кг 670 руб. Середня вага 3.5 кг. Туша оленя Ціна за кг 720 руб. Половина туші оленя Ціна за кг 720 руб.

Який смак м'яса оленини?

Це означає, що його м'ясо має специфічний присмак лісової дичини. Даний присмак не є неприємним. Якщо ви ніколи до цього не їли такого продукту, швидше за все, його смак здаватиметься вам незвичайним через легкий солодкуватий післясмак.

Як маринувати оленя?

Як маринад, можна просто використовувати італійську суміш для салату або суміш із півсклянки оцту та оливкової олії, головки роздавленого часнику та чайної ложки гірчиці, і все це заправити італійськими приправами (материною та базиліком).

Що підходить до оленини?

Для того щоб суха оленіна у такому вигляді була соковитіша, додаю трохи телячого сала. Воно не має власного запаху, на відміну від свинячого чи курдюка. Як гарнір — картопля, помідори зі стручковим горошком. У ковбаси з оленини йдуть спеції, шпик, часник та цибуля.

admin

6959 Post

Related Posts