Зміст:
Скільки потрібно булгур на одну порцію?
булгур на гарнір
На 1 порцію: | 126 | 17.4 |
---|---|---|
На 100 грам: | 382 | 52.7 |
БЖУ: | 63% |
Чи потрібно заважати булгур при варінні?
Попередньо підготовлену крупу поміщаємо у велику каструлю і заливаємо водою. Каструлю поміщаємо на вже розігріту конфорку. Варити булгур – 15 або 20 хвилин під закритою кришкою на слабкому вогні, не розмішуючи. Вся вода має випаруватися.
Скільки хвилин варити крупу булгур?
У каструлі або сковороді залийте крупу водою, додайте сіль і перемішайте. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму. Накрийте кришкою каструлю і варіть булгур 15-20 хвилин, поки він не вбере всю воду.
Скільки грамів в одній столовій ложці булгура?
Таблиця
Грам булгура | Кількість столових ложок |
---|---|
20 грам | 1 |
24 грам | 1.2 |
30 грам | 1.5 |
35 грам | 1.75 |
Скільки важить порція Булгур?
Стандартна порція гарніру з крупи в 200 грамів точно не зашкодить фігурі та обміну речовин. Крім того, корисні властивості злаку розкриваються за будь-якого способу приготування. Від способу приготування залежить те, скільки калорій у вареному булгуре міститься у результаті. Перед варінням крупа вимагає замочування чи обсмажування.
Скільки булгура можна їсти за день?
У їжу вживають як варену, так і просто набряклу крупу. На питання "можна, можливо чи є булгур при схудненні відповідь ствердна, але вона протипоказана під час загострених форм шлунково-кишкових патологій, а також при індивідуальній непереносимості. У день рекомендується з'їдати трохи більше 200 грам продукту.
Чи можна булгур просто залити окропом?
Дуже дрібний булгур можна не варити, а просто залити окропом. Для виразного смаку, булгур зазвичай обсмажують на олії, після чого варять близько 20-30 хв або просто заливають окропом. Крупу потрібно варити з розрахунку 1 частину булгура на 2 частини води, при приготуванні крупа збільшується в 2,5 рази.