Як розрахувати булгур на порцію?

Скільки потрібно булгур на одну порцію?

булгур на гарнір

На 1 порцію:12617.4
На 100 грам:38252.7
БЖУ:63%

Чи потрібно заважати булгур при варінні?

Попередньо підготовлену крупу поміщаємо у велику каструлю і заливаємо водою. Каструлю поміщаємо на вже розігріту конфорку. Варити булгур – 15 або 20 хвилин під закритою кришкою на слабкому вогні, не розмішуючи. Вся вода має випаруватися.

Скільки хвилин варити крупу булгур?

У каструлі або сковороді залийте крупу водою, додайте сіль і перемішайте. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму. Накрийте кришкою каструлю і варіть булгур 15-20 хвилин, поки він не вбере всю воду.

Скільки грамів в одній столовій ложці булгура?

Таблиця

Грам булгураКількість столових ложок
20 грам1
24 грам1.2
30 грам1.5
35 грам1.75

Скільки важить порція Булгур?

Стандартна порція гарніру з крупи в 200 грамів точно не зашкодить фігурі та обміну речовин. Крім того, корисні властивості злаку розкриваються за будь-якого способу приготування. Від способу приготування залежить те, скільки калорій у вареному булгуре міститься у результаті. Перед варінням крупа вимагає замочування чи обсмажування.

Скільки булгура можна їсти за день?

У їжу вживають як варену, так і просто набряклу крупу. На питання "можна, можливо чи є булгур при схудненні відповідь ствердна, але вона протипоказана під час загострених форм шлунково-кишкових патологій, а також при індивідуальній непереносимості. У день рекомендується з'їдати трохи більше 200 грам продукту.

Чи можна булгур просто залити окропом?

Дуже дрібний булгур можна не варити, а просто залити окропом. Для виразного смаку, булгур зазвичай обсмажують на олії, після чого варять близько 20-30 хв або просто заливають окропом. Крупу потрібно варити з розрахунку 1 частину булгура на 2 частини води, при приготуванні крупа збільшується в 2,5 рази.

admin

6959 Post

Related Posts