Рекомендований ступінь розведення: 3 краплі базового олії на 1 краплю ефірного. Інші ефективні методи місцевого нанесення: Додати кілька крапель олії у теплу ванну.
Зміст:
Скільки крапель в 1 мл ефірної олії?
З проведених нами дослідів, залежно від густини олії, з 1 мл олії при нахилі флакона від 90 до 180 градусів (перевернутий) виходить 20-22 краплі. У нашій компанії прийнято ГРУБИЙ стандарт, за якого 1 мл = 22 крапель. Ця формула використовується у всіх рецептах на нашому сайті.
Як пити олії Дотерра?
Способи застосування
- Розпилення: Капніть три-чотири краплі олії у ваш улюблений дифузор.
- Внутрішнє застосування: Розчиніть 1 краплю у 120 мл рідини.
- Зовнішнє застосування: Нанесіть одну або дві краплі олії на вибрану ділянку шкіри. Розбавте у фракціонованому кокосовому олії doTERRAдля зниження чутливості шкіри.
Як правильно розвести ефірну олію?
Ефірні масла практично нерозчинні у воді, тому перед застосуванням їх треба розчинити в емульгаторі, а потім додати у воду. Як емульгатор зазвичай використовують сіль, молоко, мед, вершки, але найкраще ефірне масло розчинити в невеликій кількості базового олії (жожоба чи авокадо).
Як застосовувати ефірні олії всередину?
Прийом всередину. 1 – 2 краплі ефірної олії помістити на шматочок цукру або розмішати з медом (1 чайна ложка). Частота прийому – від 1 до 3 разів на день. Ефірні масла можна приймати з теплою водою чи трав'яним чаєм.
Скільки крапель у 5 мл?
Фармацевтичним заходом краплі прийнято вважати: для водних розчинів – 0,05 мл, таким чином 20 крапель є 1 мл. для спиртових розчинів – 0,025 мл, таким чином 20 крапель є 0,5 мл.
Скільки крапель у піпетки?
Піпетка полімерна має об'єм: не менше 3 крапель (0,15 р. + 0,015 р.) Довжина піпетки: 75+1 мм. Діаметр піпетки: 4,2+0,05 мм.
Які ефірні олії можна приймати внутрішньо?
При внутрішньому лікуванні рослинними вичавками потрібно чітко дотримуватись правил і дозування. Є ефірні масла, які не підходять для прийому всередину, так як можуть бути токсичними (полин, чорнобривці, гіркий мигдаль). Найбезпечнішими для застосування вважаються ефіри цитрусових, лаванди, чайного дерева, м'яти.