Як правильно засолити кермо?

Скільки солі потрібно на кермо?

Свиняча рулька – страва дуже смачна, ситна і апетитна, особливо якщо йдеться про домашню свинину рульці….Свиняче кермо: рецепт з фото покроково

  1. свиняча рулька вагою близько 1 кг
  2. морква – 1 шт.
  3. цибулина – 2 шт.
  4. стебло селери – 3 шт.
  5. кмин – 1 ст. л.
  6. цукор – 1 ст. л. з гіркою
  7. сіль – 1 ст. л.
  8. кориця – 5 паличок

Скільки коптити рульку в коптильні?

Не забудьте встановити піддон для збирання жиру. Час копчення – 40-45 хвилин. Потім пропарте рульки ще протягом години, періодично відкриваючи кришку і поливаючи їх тонким струмком води. Потім вийміть страву з коптильні і остудити перед подачею на стіл.

Чи потрібно замочувати кермо?

5. Надзвичайно ніжною та ароматною виходить рулькаприготування в пиво. Дві свинячі рульки ретельно помийте та замочіть у воді чи молоці на 10 – 12 годин.

Чи можна засолити кермо?

На 0,5 л розсолу ми беремо 28 грам кухонної солі та 28 грам солі нітритної. Добре розмішуємо розсіл. Вкладаємо кермо у ємність, у якій будемо солити м'ясний продукт і заливаємо підготовленим розсолом. Солити рульку будемо у холодильнику протягом двох діб.

Як замочити кермо в солоній воді?

Рульку депіллюємо, позбавляючи непотрібних елементів, і вимочуємо в каструлі з холодною сильно солоною водою. У прохолодному місці, три доби. Це максимум. Можна менше.

Як визначити заднє або переднє кермо?

Смак свинячий рульки залежить від того, яка це нога, задня чи передня. У задньої менше жиру – її можна відрізнити по колінному суглобу, що випирає. Переднє кермо – рівної форми, в ній більше жиру і тому вона соковитіша.

Як коптити свинячу ногу?

Зав'язаний у пакет окіст або свинячу ногу потрібно укласти в каструлю відповідного розміру та залити водою. Варимо м'ясо 1,5 години. Через вказаний час витягаємо свинину з каструлі, прибираємо пакет і чекаємо, доки стіче зайва рідина. Коли поверхня м'яса стане обвітреною, продукт готовий до споживання.

admin

6959 Post

Related Posts