Зміст:
Скільки солі потрібно на кермо?
Свиняча рулька – страва дуже смачна, ситна і апетитна, особливо якщо йдеться про домашню свинину рульці….Свиняче кермо: рецепт з фото покроково
- свиняча рулька вагою близько 1 кг
- морква – 1 шт.
- цибулина – 2 шт.
- стебло селери – 3 шт.
- кмин – 1 ст. л.
- цукор – 1 ст. л. з гіркою
- сіль – 1 ст. л.
- кориця – 5 паличок
Скільки коптити рульку в коптильні?
Не забудьте встановити піддон для збирання жиру. Час копчення – 40-45 хвилин. Потім пропарте рульки ще протягом години, періодично відкриваючи кришку і поливаючи їх тонким струмком води. Потім вийміть страву з коптильні і остудити перед подачею на стіл.
Чи потрібно замочувати кермо?
5. Надзвичайно ніжною та ароматною виходить рулькаприготування в пиво. Дві свинячі рульки ретельно помийте та замочіть у воді чи молоці на 10 – 12 годин.
Чи можна засолити кермо?
На 0,5 л розсолу ми беремо 28 грам кухонної солі та 28 грам солі нітритної. Добре розмішуємо розсіл. Вкладаємо кермо у ємність, у якій будемо солити м'ясний продукт і заливаємо підготовленим розсолом. Солити рульку будемо у холодильнику протягом двох діб.
Як замочити кермо в солоній воді?
Рульку депіллюємо, позбавляючи непотрібних елементів, і вимочуємо в каструлі з холодною сильно солоною водою. У прохолодному місці, три доби. Це максимум. Можна менше.
Як визначити заднє або переднє кермо?
Смак свинячий рульки залежить від того, яка це нога, задня чи передня. У задньої менше жиру – її можна відрізнити по колінному суглобу, що випирає. Переднє кермо – рівної форми, в ній більше жиру і тому вона соковитіша.
Як коптити свинячу ногу?
Зав'язаний у пакет окіст або свинячу ногу потрібно укласти в каструлю відповідного розміру та залити водою. Варимо м'ясо 1,5 години. Через вказаний час витягаємо свинину з каструлі, прибираємо пакет і чекаємо, доки стіче зайва рідина. Коли поверхня м'яса стане обвітреною, продукт готовий до споживання.