Як правильно пити білий ром?

Якісний білий ром рекомендується пити В чистому вигляді. Це традиційний аперитив: напій слід подавати на початок основної трапези, використовуючи горілчані чарки. Він здатний пробуджувати апетит навіть краще, ніж вино. Подавати до цього виду рому стоїть м'ясні страви.

Як смачно пити білий ром?

Найкраще розбавляти ром вишневим, ананасовим або лаймовим соком, кокосовим молоком або іншими фруктовими фрешами (свіжими соками), балансуючи смак і міцність. Найпопулярніша пропорція – 1:2 (одна частина рому до двох частин соку). В Америці білий ром ще розбавляють колою або содовою (звичайним газуванням).

Чим заважають білий ром?

Усі види рому (білі, золоті та темні) добре поєднуються з м'ясними стравами, наприклад, нежирним смаженим м'ясом та ковбасами. Ще можна приготувати бутерброди із сиром та зеленню. Перші страви до рому велика рідкість. Темний ром можна закушувати фруктами – ананасами, апельсинами, лимонами, динями чи яблуками.

Який ром краще пити чистим?

Гарний ром, особливо, білий відмінно йде в чистому вигляді як аперитив. Його зазвичай подають у горілчаних чарках. А ось темний чи золотий ром краще пити з коньячних келихів після основної страви. За смаком чистий ром відмінно поєднується з кавою.

Що можна пити із ромом?

З чим пити ром. 8 способів.

  • 1 Лимон та лайм …
  • 2 Содова …
  • 3 Тонік …
  • 4 Ананасовий сік …
  • 5 Кокосова вода …
  • 6 Кока-кола …
  • 7 Ароматизоване газування …
  • 8 Імбирний ель

May 26, 2020

Чи можна пити білий ром чистим?

Якісний білий ром рекомендується пити в чистому вигляді.Це традиційний аперитив: напій слід подавати на початок основної трапези, використовуючи горілчані чарки. Він здатний пробуджувати апетит навіть краще, ніж вино. Подавати до цього виду рому стоїть м'ясні страви.

Як правильно розбавляти ром?

Світлий і темний ром можна розбавити лимонним або апельсиновим газуванням – вибір за вами. Загалом можна приготувати навіть власну «шипучку» — розбавити содовий улюблений сік.

Як пити ром пропелер?

PROPELLER White Rum Ром можна подавати з колотою кригою, цитрусовими фруктами або колою.

admin

6959 Post

Related Posts