Як підпалювати абсент без цукру?

Спочатку абсент наливають у склянку і одразу підпалюють. Рідина має кілька секунд горіти синім полум'ям. Потім палаючий абсент накривають порожньою склянкою. Після того як вогонь погас абсент переливають у склянку, якою її накривали, а першу склянку накривають серветкою і перевертають догори дном.Jul 10, 2012

Як пити абсент простий спосіб?

У невеликий шот трохи наливають абсент, на краї укладають ложку і кладуть у неї шматочок цукру. Для подальшого дійства потрібно крижана вода. Вона повільно виливається на цукор і стікає в чарку з абсентом. Лють воду доти, доки абсент не помутніє, після чого залпом випивають напій.

Чи можна так пити абсент?

Чи можна просто так пити абсент? Так, абсент п'ють у чистому вигляді, попередньо охолодивши його до нуля. П'ють залпом.

Навіщо абсент підпалюють?

Почнемо з того, навіщо підпалюють абсент в принципі. По-перше, це ефектний та видовищний спосіб подачі. По-друге, підпалений міцний напій активніше виділяє ефірні олії, втрачає малу кількість спирту, що позитивно позначається на смаку.

Як правильно пити абсент підпалюючи?

У келих наливається на одну чверть абсент, в ньому просочується шматочок цукру. На краї келиха встановлюється ложка, у неї кладуть просочений алкоголем цукор і підпалюють. Він горить рівним гарним полум'ям, а розплавлена ​​карамель стікає у келих. Милуватися цим процесом рекомендують не більше однієї хвилини.

Чи можна пити абсент не розбавляючи?

Вище ми сказали, що абсент не п'ють чистим. Але з кожного правила є винятки. Деякі досвідчені любителі вживають абсент не розбавляючи – Охолодивши до нульової температури і закинувши чарку (не більше 30 мг!) у собі залпом.

Чи можна пити абсент у чистому вигляді?

Фортеця абсенту – 60-80 °, тому в чистому вигляді його п'ють рідко. Спирт у разі виконує роль консерванту і дозволяє повністю зберегти унікальний аромат трав. Вода або будь-яка інша основа вивільняє з рослин ефірні олії і напій набуває характерного смаку.

Як і з чим пити абсент?

Абсент є класичний аперитив (спиртний до основної трапези), який можна пити у чистому вигляді з вузьких чарок (шотів). Але цей спосіб підходить не всім, ним користуються лише досвідчені абсентьє. Перед вживанням вони охолоджують абсент майже до нульової температури, а потім випивають його залпом.

admin

6959 Post

Related Posts