У чому можна розтопити шоколад?

Як розтопити шоколад на водяній бані для торта корисно знати будь-якій господині. Це можна зробити в мікрохвильовій печі або на вогні, але найкращим способом є саме водяна баня. Шоколад не перегріється, не пригорить, а розплавиться максимально делікатно.

Як розтоплювати шоколад?

Перекласти шоколадну крихту в жароміцний посуд. Помістити посуд з шоколадом у каструлю з гарячою водою. Поставити на невеликий вогонь (вода повинна сильно кипіти). Розмішувати дерев'яною лопаткою до розчинення, 2–3 хв.

Що можна додати в шоколад, щоб він був рідким?

Якщо потрібно отримати гарячий напій, у поламані шматочки додають нагріті (але не киплячі) вершки. Для початку – у невеликій кількості, потім – поступово доливаючи. Якщо додати киплячі вершки в розтанув шоколадїх температура може бути не однаковою, і відбудеться розшарування шоколаду, з виділенням олії.

Як розтопити шоколад з олією на водяній бані?

Тримайте шоколад на водяній лазні доки він не почне танути. Якщо ви помітили, що вода сильно охолола – увімкніть вогонь і зменште його до мінімального: вода не повинна кипіти. Постійно помішуйте шоколад дерев'яною ложкою або силіконовою лопаткою, щоб він не пригорів і плавився рівномірно.

Як правильно розтопити шоколад та залити у форму?

За допомогою фена підігрійте шоколадну форму до температури 26-27°C. Зверніть увагу: форма не повинна бути гарячою, ніж темперована шоколад. Заповніть форму темперованим шоколадом. Тримайте форму під кутом і зіскребіть надлишки шоколаду з боків та верхньої частини форми.

Як правильно топити кондитерську глазур?

Глазур у вигляді плиток чи «монеток» потрібно розтопити на водяній бані. Якщо ви плануєте покривати нею торт, можливо, при нагріванні потрібно буде додати масу масло або вершки. Це має бути вказано на упаковці. Дзеркальну глазур потрібно просто розігріти в мікрохвильовій печі (до 40 °C, якщо не вказано інше).

Як правильно розтопити шоколад?

Покроковий рецепт приготування Шоколадку подрібнити ножем. Шоколад поміщаємо в пакет і зав'язуємо. У каструлі нагріти воду і покласти наш пакет з шоколадом,і накрити кришкою. Через 2 хвилини ви отримаєте розтоплений шоколад.

Що робити, якщо шоколад не застигає?

Температура приміщення. Дуже важливо підтримувати температуру в приміщенні 16-22 С. Якщо температура вище, то шоколад не затемперується, кристали какао-олії не стануть твердими. Тому вмикаємо кондиціонер, відключаємо батареї, відкриваємо вікна або переходимо в прохолодну кімнату.

admin

6959 Post

Related Posts