Зміст:
Скільки коштував хліб за радянських часів?
У Радянському Союзі випускали багато видів хліба. Найдешевший коштував 13 копійок, а здоба на кшталт бубликів без маку – 5 копійок.
Скільки коштувала пачка солі в СРСР?
Яблука – 20-50 коп. Мандарини – 1,20, апельсини – 1,50. Цукор – 90; сіль – 10 коп.
Скільки коштував кефір за радянських часів?
Стандартна ціна на 0,5-літрову пляшку молока та кефіру нормальної жирності (3,2-3,5%) у I ціновому поясі СРСР становила 28 копійок, у тому числі 15 копійок — заставна ціна пляшки; на літрову – 44 та 20 копійок відповідно.
Скільки коштувало олію в СРСР?
Продовольчі продукти
Найменування | Од. | Ціна |
---|---|---|
Масло вершкове Вологодське | »» | 3,80 |
Масло вершкове Селянське | »» | 3,50 |
Масло топлене | »» | 3,80 |
Сир плавлений Міський, Кисломолочний | 100гр. | 0,13 |
Скільки коштував хліб у 1971 році?
20 коп. Хліб білий (шт.): 20-25 коп. Хліб житній (шт.): 15-18 коп. Булка "Міська" (шт.): 7 коп.
Скільки коштував хліб у 1974 році?
Хліб білий (шт.): 20-25 коп. Хліб житній (шт.): 15-18 коп. Булка "Міська" (шт.): 7 коп. Пряник тульський (шт.): 7 коп.
Скільки коштував десяток яєць у 1980 році?
Ціни в 1980 року Залишається лише здогадуватись. Кілограм риби коштував 75 копійок, сиру – 2,3 руб. За десяток яєць просили 1 рубль, а 1 кг цукру треба було віддати 85 копійок. А це статистика з овочів та фруктів: картопля – 14 коп.