Скільки калорій у свинячій печінці тушкованої в сметані?

Скільки калорій у тушкованій печінці у сметані?

Харчова цінність страви «Печінка, тушкована в сметані»(На 100 грам): Калорії: 132.3 ккал. Білки: 11.1 гр. Жири: 7.4 гр.

Скільки тушкувати свинячу печінку, щоб вона була м'якою?

Гасити 40-50 хвилин на середньому вогні. Час приготування залежить від величини шматків, і навіть віку тварини. Печінка молода свиня приготується трохи швидше.

Скільки калорій у тушкованій свинячій печінці?

Харчова цінність та хімічний склад "Печень свиняча, тушкована".

НутрієнтКількість% від норми 100 ккал
Калорійність165 кКал5.9%
Білки26.02 г20.7%
Жири4.4 г4.8%
Вуглеводи3.76 г1%

Скільки калорій у свинячій печінці відвареній?

Печінка свиняча варена

Енергія 109 ккал
Білки 19 гВуглеводи 5 г
Жири 4 гВолокна г

Скільки калорій у курячій печінці Тушеною в сметані?

Харчова цінність страви «Печінка куряча тушкована у сметані»(На 100 грам): Калорії: 146.3 ккал. Білки: 15.4 гр. Жири: 8.8 гр.

Скільки калорій у тушкованій печінці?

Харчова цінність страви «Печінка яловича тушкована»(На 100 грам): Калорії: 133.6 ккал. Білки: 11.6 гр. Жири: 7.4 гр.

Як зрозуміти, що свиняча печінка готова?

– Готовність печінки можна перевірити проколів її дерев'яною шпажкою. Якщо виділяється прозорий сік, то печінка готова; – соліть потрібно в кінці приготування.

admin

6959 Post

Related Posts