Варять карту не менше 2 годин на повільному вогні, попередньо добре промивають. Перед подачею на стіл ріжуть кільцями, оздоблюють зеленим перцем або кропом.
Зміст:
Що таке їжа?
Чорта, башк. чарта) – кінська товста кишка, вивернута навиворіт (жиром всередину). Готується шляхом промивки та слабкого засолювання. Вживається у вареному вигляді.
Скільки потрібно варити тиснув?
Сушать тиснув при 12 ° С до 3 діб. Для вживання його варять у воді (85-95 ° С) близько 2-2,5 год, потім охолоджують. Вихід готової продукції від закладеної сировини становить близько 70%. Подають до столу як найчастіше у холодному вигляді, нарізуючи пластиками.
Скільки варити карти?
Після закипання, зменшуємо вогонь, і на повільному вогні пробуємо на сіль, кидаємо лавровий листочок, кілька горошин перцю, накриваємо кришкою та варимо кази з конини протягом 2,5-3 годин до готовності.
Яку частину конини на бешбармак?
Бешбармак з конини традиційно складається з: шматка м'яса з частиною тазової кістки (жанбас), хребця з грудної частини коня (Ҕзин омиртқа), сала з-під гриви (тис), засоленого особливим чином м'яса з жиром (жая), засоленого і в'яленого ребра з смужкою м'яса і жиру з очеревини всередині кішки (қази), вивернутої жиром.
Як зробити технічну картку?
Як створити тих. карту
- Перейдіть на вкладку Меню → тих. …
- Натисніть кнопку Додати.
- Введіть назву, виберіть категорію та вкажіть цех, де готуватиметься страва.
- Завантажте фотографію страви або виберіть колір іконки – вони відображатимуться на терміналі у офіціанта чи касира.
Як називається казахська ковбаса з конини?
Шужук та кози: як готувати ковбасу з конини по-казахськи
Скільки вариться бульйон із конини?
Великий шматок конини вагою 1-1,5 кілограма викласти в каструлю з холодною водою та варити 2 години. Стара або низькосортна конина буде варитися на годину більше. Молоду конину 9-10 місяців (лошата) варити на півгодини менше. Кубики конини варити 1:00.