Що таке пітчер у каві?

Пітчер — один із інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучіно чи латте. Він же молочник чи jug (джаг). Для приготування деяких кавових напоїв (капучино та латте), до свіжоприготовленого еспресо додають молочну піну.Aug 9, 2013

Навіщо потрібний пітчер для молока?

В арсеналі кожного бариста є спеціальний інструмент для збивання. молока, який називається пітчером. Це оптимальний посуд, який дозволяє зробити пухнасту молочну піну. Таку ємність виготовляють із нержавіючої сталі з гарною теплопровідністю, але також є пітчери з інших матеріалів.

Які бувають пітчери?

Пітчери бувають різного об'єму від 350 мл до 1000 мл, найбільш популярні обсяги 350 і 500 мл, оскільки така ємність дозволяє збити об'єм молока на 1-2 чашки класичного капучіно. Пітчер (Джаг) наповнюється молоком на половину, оскільки при спінюванні молока воно збільшується в об'ємі в два рази.

Як називається пітчер для еспресо?

Темпер. Це ручний прес для отримання так званої «пігулки» — запресованої кави. Фахівці кажуть, що для темпера гарна форма найпростішого маточка. В ідеалі навантаження при пресуванні має бути 20 кг, тому темпер не повинен бути гнучким — зламається та й пресувати незручно.

Які пітчери потрібні для кав'ярні?

Навіть для невеликої кав'ярні із середньою прохідністю необхідно кілька пітчерів різного об'єму: два по 150 мл, по одному на 350, 600, 1000 мл. Нова тенденція – випускати пітчери із тефлоновим покриттям. До них менше чіпляється молоко, їх легше мити, вони стильного матового чорного кольору.

Як називається молочник для капучіно?

Пітчер – один з інструментів бариста, ємність для збивання молока капучино або латте. Він же молочник або jug (джаг). Для приготування деяких кавових напоїв (капучино і латте), у свіжоприготовлений еспресо додають молочну піну.

Скільки потрібно Пітчерів?

Збивати мінімальний обсяг молока у великому пітчері – саме незручно. Виходити потрібно з того, що оптимально наповнювати пітчер від третини до половини. Тобто, грубо, пітчер на 600 мл – він для збивання від 200 до 300 мл молока. Молоко при збиванні збільшується обсягом залежно від ступеня збивання.

Як вибрати пітчер для латте арта?

Як обрати правильний пітчер При виборі зверніть особливу увагу на стіни. Досвідчені бариста віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони повільніше прогріваються, що дозволить збивати піну довше. Як результат, вона буде ніжнішою та пишнішою.

admin

6959 Post

Related Posts