Коли починати гартувати розсаду томатів?

Коли починати загартувати розсаду помідорів?

Температурний режим загартовування Перше загартовування сіянців проводять через 2-4 дні після сходу. Протягом 4-7 днів температуру повітря в приміщенні знижують з +17 … +25 ° С до +8 …

Коли треба загартувати розсаду?

6 Якщо ви вирощуєте розсаду у квартирі, то її краще гартувати протягом усього періоду вирощування, а не лише перед посадкою у відкритий ґрунт. Для цього, як тільки з'являться сходи розсади, потрібно поступово знижувати нічну температуру спочатку до 17-15 ° С, потім до 15-10 ° С.

Чи можна виносити розсаду надвір?

Рекомендую починати з температури не нижче плюс 5 градусів, тривалістю дві-три години, поступово збільшуючи час. У міру зростання, можна виносити розсаду надвірале, звичайно, треба дивитися на температуру повітря.

Коли можна виносити розсаду томатів надвір?

Радять фахівці Спілки садівників Росії. На засклених лоджіях та балконах можна, можливо гартувати розсаду тоді, коли температура на них на 10°C вище, ніж на вулиці. Холодостійкі рослини можна, можливо почати загартувати при температурі +5+7 °C (у тіні). Спочатку бажано виносити розсаду лише на кілька годин.

Як привчати розсаду до вулиці?

У перші дні обов'язково притіняйте розсаду від прямих сонячних променів або ставте в тінь, поступово привчаючи до сонячного світла. З кожним днем ​​збільшуйте на 1-2 години час перебування на свіжому повітрі, поступово відкриваючи рослини прямим сонячним променям (спочатку кілька годин, потім додаючи час).

Як загартовувати розсаду перцю?

Гартувати розсаду перців починайте за тиждень до передбачуваної висадки.Виносите саджанці на свіже повітря щодня, починаючи з 10 хвилин перебування на вулиці та щодня збільшуючи час. Але майте на увазі, що залишати розсаду потрібно в тіні, інакше листя може отримати опіки.

Скільки днів потрібно загартовувати розсаду?

Не рекомендується гартувати розсаду довше за два тижні. Якщо тримати сіянці в умовах знижених температур більше часу, то рослини сповільнять своє зростання, що в результаті позначиться на час отримання врожаю і призведе до зниження врожайності.

admin

6959 Post

Related Posts