Коли найкраще їсти інжир?

Коли потрібно їсти інжир?

Сезон інжиру у нас – серпень – середина вересня. Сушений інжир підходить нам як легка корисна закуска цілий рік. У ньому більш висока концентрація вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Калорійність свіжого інжиру – 49 ккал на 100 г, калорійність сушеного інжиру – 257 ккал.

Як їдять сирий інжир?

Розріжте свіжий інжир на 4 частини, не прорізаючи фрукти аж до дна. Вставте шматочок зрілого сиру, ще краще за блакитний, всередину кожного фрукта. Можна, як варіант, полити фрукти зверху медом і додати шматочок волоського горіха або горіха пекан (фото нижче).

Чи можна на ніч їсти інжир?

Інжир усуває запори та покращує травлення. Замочіть 2-3 інжиру у воді на ніч і з'їжте їх з медом наступного ранку, і можете попрощатися із запорами.

Як правильно їсти в'ялений інжир?

Зазвичай сушений інжир замочують на ніч у склянці води чи молока. Вранці їдять плід і п'ють воду. Саме таке вживання рекомендується, якщо потрібний проносний ефект, а також при анемії.

Як правильно їсти інжир?

Солодка м'якоть усіяна насінням. Інжир їдять разом із ними. Вважається, що чим їх більше, тим плід смачніший. Щоб отримати максимум користі, краще з'їдати по 2-3 фіги за півгодини до їжі.

Як правильно їсти інжир зі шкіркою чи без?

Екологічно чистий інжир їдять зі шкіркою – Досить просто розламати плід навпіл і насолоджуватися. Оскільки інжир швидко псується, не варто розраховувати на його зберігання довше 1-2 днів. Вибирайте м'які плоди із солодким ароматом, без слідів ударів на шкірці. Сушений інжир зберігається набагато довше.

Як їсти інжир зі шкірою чи без?

Екологічно чистий інжир їдять зі шкіркою – досить просто розламати плід навпіл і насолоджуватися. Оскільки інжир швидко псується, не варто розраховувати на його зберігання довше 1-2 днів. Вибирайте м'які плоди із солодким ароматом, без слідів ударів на шкірці.

admin

6959 Post

Related Posts