Серце індички багато білками, мінералами, вітамінами А і С, а також вітамінами групи В, особливо багато – В1, В2, В5, В6, В12. Особливу цінність цей субпродукт має також через високий вміст у ньому заліза, селену, цинку та фосфору.
Зміст:
Скільки часу варити серце індички?
1,5 години Перед тим, як варити серця індички, їх потрібно потримати в холодній воді хвилин 30, потім злити цю воду, налити свіжою та варити 1,5 години. Калорійність серця індички – 114,8 ккал.
Скільки калорій в Індюшиному серці?
Харчова цінність та хімічний склад "серце індиче відварене".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 128 кКал | 5.9% |
Білки | 16 г | 16.5% |
Жири | 5.1 г | 7.1% |
Вуглеводи | 0.4 г | 0.2% |
Скільки білка в серці індички?
Харчова цінність та хімічний склад "Сердечки індички, варені на повільному вогні".
Нутрієнт | Кількість | Норма** |
---|---|---|
Калорійність | 174 кКал | 1684 кКал |
Білки | 24.88 г | 76 г |
Жири | 7.52 г | 56 г |
Вода | 67.15 г | 2273 г |
Скільки коштує серце індички?
Серце індички Шеф Перехрестя 500г – купити з доставкою по Vprok.ru Перехрестя за ціною 289.99 руб.
Скільки часу потрібно варити серце?
На великому вогні доведіть до кипіння. Зніміть піну з поверхні, зменште вогонь до мінімального та варіть під кришкою півгодини. Після цього видаліть рідину, знову залийте воду і продовжуйте готувати. Варіть яловиче серце ще 1,5-2 години або довше, за цей час ще двічі-тричі змініть воду в каструлі.
Скільки потрібно варити серця?
Час варіння залежить від методу, який ви виберете, і розміру сердечок. Середнім знадобиться від 30 до 45 хвилин, великим – на 5–10 хвилин більше. Розрізані на половинки субпродукти будуть готові приблизно на 5 хвилин швидше за час, зазначений у рецептах нижче.
Скільки білка у курячому серці?
Калорійність курячого серця становить 159 ккал на порцію 100 г. У такій кількості продукту міститься менше ніж 1 г вуглеводів, майже 16 г високоякісної тварини білка та близько 10 г жирів.