На 200 мл напою (звичайний кухоль) додають 1-2 ложки ризького бальзаму.. Смак кави стає набагато м'якшим. Напій піднімає тонус, покращує настрій, зігріває.Feb 6, 2017
Зміст:
Куди можна додавати бальзам?
П'ють бальзами у невеликих кількостях. Найкраще після їжі, доповнивши напій сигарою. Саме сигарою, а не сигаретою, так як Звичайний тютюн просто зіпсує весь смак напою. Можна додати одну-дві чайні ложки до чаю, кави або навіть до іншого алкогольного напою.
Скільки трав у Ризькому бальзамі?
До складу бальзаму входить 24 інгредієнти, його смак підкреслюється добавками натуральних екстрактів різних ягід, квітів, коріння.
Куди додають Ризький бальзам?
Вранці можна випити Ризький бальзам з кавою, додавши туди кілька крапель. Увечері рекомендується з бальзамом заварювати чай. Як правило, до Ризькому бальзаму не подаються закуски, так як вони можуть перебити чудовий його смак та аромат. Можна зробити з Ризьким бальзамом коктейлі.
Як додавати бальзам у чай?
Одним із найприємніших способів вживання бальзаму є змішування напою з чаєм або кави (однієї чайної ложки на склянку буде достатньо). Це відмінний тонізуючий засіб, який до того ж допоможе не сп'яніти. Смак такого «коктейлю» дуже незвичайний та приємний.
Як і з чим п'ють бальзам?
Бальзам як ліки зазвичай п'ють В чистому вигляді. Звичайна разова доза від 2-3 крапель до 30 мл, не більше 150 мл на день. П'ють до або після трапези для кращого засвоєння їжі. Подають їх у лікерних чарках та п'ють невеликими ковтками.
Як приймати бальзам біттнера?
При патології шлунково-кишкового тракту – по 1-2 чайні ложки (5-10 мл) нерозбавленого або розведеного в 50-100 мл води або чаю препарату за півгодини до їжі 3 рази на день при нормальній або зниженій кислотності шлункового соку. При підвищеній кислотності 2-3 рази на день через годину після їди.
Який термін придатності ризького бальзаму?
Про товар
Термін придатності | 3 роки |
---|---|
Температура зберігання | від +10 до +25 °C |